Kategorie potraw
Szukaj potrawy

Składniki:
podwójny filet z kurczaka
2 jajka
2 łyżki mąki ziemniaczanej
2 łyżki majonezu
2 ogórki kiszone
kilka pieczarek
wegeta
olej do smażenia

Przygotowanie:

Fileta myjemy, osuszamy i kroimy w małą kostkę. Pieczarki oczyszczamy. Ogórki i pieczarki kroimy w małą kostkę. Jajka rozkłócamy. Dodajemy mąkę i majonez i mieszamy trzepaczką. Dodajemy mięso, ogórki i pieczarki i dalej mieszamy. Wsypujemy wegetę. Na patelni rozgrzewamy olej. Łyżką nakładamy porcje masy, lekko spłaszczamy. Kotlety smażymy z obu stron.Kotlety najlepiej smakują z keczupem.

Podziel się tym przepisem na:
  • Facebook
  • Śledzik
  • Twitter
  • co-robie
  • Blip
  • Grono.net
  • Ulubione

Skomentuj potrawę

Stronę odwiedziło już:
osób
Ostatnia wizyta