Kategorie potraw
Szukaj potrawy

Składniki:
5 jajek
1 ogórek
słoiczek majonezu
0,5 czerwonej papryki
sól
rzodkiewki
kapary
natka pietruszki
oliwki

Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo,obrać i przekroić na pół. Ogórka opłukać,wytrzeć i pokroić razem ze skórką. Zmiksować z połową majonezu.Paprykę drobno posiekać i zmiksować z resztą majonezu.Pasty przyprawić do smaku solą, szprycką wycisnąć na jajka, ozdobić rzodkiewkami, kaparami, natką i oliwkami.

Podziel się tym przepisem na:
  • Facebook
  • Śledzik
  • Twitter
  • co-robie
  • Blip
  • Grono.net
  • Ulubione

1 komentarz do “Jajka nadziewane”

  • Anitabip pisze:

    Ostatnio dużo czytam blogów, stron a także bywam na forum dyskusyjnym gazety.pl.
    Ta strona mnie bardzo zaciekawiła, dodałam sobie ją do ulubionych. Pozdrawiam Anita :)

Skomentuj potrawę

Stronę odwiedziło już:
osób
Ostatnia wizyta