Kategorie potraw
Szukaj potrawy

Składniki:
4 cienkie parówki
2-3 cebule
olej do smażenia
2 dkg masła
sól
pieprz
keczup

Przygotowanie:
Cebule obieramy i kroimy w półplasterki. Z parówek zdejmujemy osłonki i kroimy w 4-cm kawałki. Każdy nacinamy na krzyż na długość 3 cm. Na patelni rozgrzewamy olej. Wsypujemy parówki i podsmażamy do zrumienienia. Dodajemy cebulę i masło. Oprószamy solą i pieprzem.Dusimy ok. 10 minut.Polewamy keczupem i jeszcze chwilę dusimy. Podajemy z białym pieczywem. Potrawę można urozmaicić dodając pieczarki.

Podziel się tym przepisem na:
  • Facebook
  • Śledzik
  • Twitter
  • co-robie
  • Blip
  • Grono.net
  • Ulubione

Skomentuj potrawę

Stronę odwiedziło już:
osób
Ostatnia wizyta