Kategorie potraw
Szukaj potrawy

Składniki:

200 dag makaronu,
100 dag pieczarek,
1 cebula,
1 ząbek czosnku,
250 ml śmietanki 30%,
1 serek topiony (100 dag),
15 dag gotowanego boczku,
sól i pieprz,
oliwa z oliwek,

Przygotowanie:

Na oliwie z oliwek podsmażamy boczek tak, aby się zarumienił.Dodajemy pieczarki, cebulkę i czosnek i czekamy, aż się zeszkli.Następnie dodajemy śmietankę i serek topiony, wszystko mieszamy aż zrobi się jednolity sos.
W tym samym  czasie w osolonej wodzie gotujemy makaron, odcedzamy i kładziemy na talerz.Do środka wlewamy gęsty sos.

Podziel się tym przepisem na:
  • Facebook
  • Śledzik
  • Twitter
  • co-robie
  • Blip
  • Grono.net
  • Ulubione

Skomentuj potrawę

Stronę odwiedziło już:
osób
Ostatnia wizyta